Добрий день, прочитала Ваші коментарі на сайті на рахунок захворювань і чакри. З Вашого дозволу хотіла би почути Вашу думку на ситуацію з якою стикнулася я. Тому що зараз я знаходжуся в стані пошуку розуміння, що це було і чому. У звязку з певними неприємними подіями в житті у мене за дуже короткий час страшенно підірвалося здоров'я. Із спортивної, активної дівчини, я перетворилася просто на скупчення різних болячок. Для мене ця ситуація взагалі дуже дивна, бо серйозно я ніколи не хворіла, а респіраторні захворювання лікувала споживанням лимонів і силою волі, за день все проходило. По житті я весь час була енергійною і життєрадісною особою. Але наслідки стресу мене дуже здивували і чесно кажучи налякали : були напади панічних атак, я 3 місяці майже не спала, я ледве ходила, у мене впав зір, потім почалися проблеми з підвищеним артеріальним тиском, запамороченням, потім були алергічні реакції на обличчі, зараз залишкові моменти того всього, мене час від часу нудить і не зрозуміло від чого.
Моє запитання сформулюю так : " Чи може стресова ситуація викликати таку жахливу реакцію організму? Якщо так, то яким чином себе перестрахувати в житті від таких "диких" реакцій організму? "
Взагаліто я жінка вольова, з сильним характером і те, що зі мною відбувалося було як у поганому сні. На скільки я розумію це був як поштовх до розуміння нових істин життя, тому що після цього відбулася повна перезагрузка свідомості у сторону духовну. З цієї ситуації усвідомила чітко, що я абсолютно не компетентна у сфері енергетичного впливу людей один на одного. І цікаво, чи мій негатив, або негатив інших людей по відношенню до мене може призвезти до таких наслідків.
На даний момент читаю різну літературу по йозі. Але не знаю чи це те, що шукаю.
Завчасно дякую. І рада була б почути вашу думку на рахунок цієї ситуації.
Світлана, 31 рік

, без важких хронічних захворювань.
Дякую